Animációs videó,
effekt és
promóciós videó készítése

Animációk, videók készítése

Az általunk készült animációkkal, effektekkel, videókkal feldobhatod weboldalad vagy akár hirdethetsz is velük a közösségi médiában. Főképp képekből álló animációk készítésben vagyunk jártasak. Ez azt jelenti, hogy egy előre megadott sablonban, mely lehet a saját termékünk vagy egy külön megvásárolt, elhelyezzük az általad megadott képeket, szövegeket, majd elvégezzük az utómunkákat.

Ilyen videókat, animációkat készítünk

Az, hogy milyen videót készítünk nagyban függ a megrendelőnk elképzeléseitől, az aktuális témától. Ez azért fontos mert ez fogja meghatározni az adott videó szerkezetét, amire később építkezni tudunk. Eddigi munkáink között volt hirdetés, fotóstudióról illetve válogatott képekből készült videó. 

Megrendelés menete

Minden új ügyfél új kihívás. Egy videó elkészítése először az igényfelméréssel kezdődik, amikor átbeszéljük az elképzeléseket. Majd az így kapott elképzelésekből kiindulva ajánlatot teszünk, melynek része egy előre elkészített sablon is. Ezt a sablont általában az Evanto Videohive-ról választjuk ki a korábban megbeszéltek alapján.

Sablonok

A legtöbb esetben sablont használunk. Előfordulhat olyan eset, amikor mi megyünk el a helyszínre és saját felvételekből saját elképzelés alapján dolgozunk. Viszont ez jóval költségesebb mint ha egy már elkészített sablont használnánk és azt szabnánk személyre a megrendelő igényei alapján.

Határidő

Ez függ a megrendelő igényétől, pontosan milyen hosszú videót szeretne, előre elkészített sablont használunk a projektbe vagy az igények alapján készítünk egy újat, illetve hogy mennyi elemet kell átdolgozni a kész videóhoz, mennyi effektet kér az ügyfél. Általában néhány naptól kezdődőleg 1-2 hetes határidővel szoktuk elkészíteni az egyes projekteket.

Videó, animáció tartalma

 Közösen kiválasztjuk a sablont és elkérjük az anyagokat vagy segítünk online keresni például megfelelő képet és ajánlatot teszünk. Ugyan ez igaz a hanganyagra is. Például zenék esetében fontos, hogy az ügyfélnek meg legyen az adott szám licensze, melyet szükség esetén be tudjon mutatni a platformnak, ahol használni kívánja a kész videóanyagot.

pdigitalfox copyright video

Korlátozások a kész videókra

Amennyiben egy általunk készített sablont választasz a videódhoz, úgy abban az esetben nem lesz semmilyen szerzői jogi korlátozás a kész termékre vonatkozóan. Ezt azért tudjuk garantálni, mivel a zenét, amit felhasználunk mindig teljes licenszű forrásból választjuk, a felhasznált grafikai elemeket pedig vagy mi készítjük el, vagy ingyenes szintén teljeskörű licenszet biztosító oldalról töltjük le.

Tapasztalatunk szerint, ha ügyfelünk egy harmadik féltől származó sablont választ, akkor ott más szerzői jogi szabályok vonatkozhatnak az elkészült termékre, amiket minden alkalommal a sablon vásárlása előtt érdemes tisztázni. Ez főképp a sablonokban használt zenékre érvényes, mivel sokszor az adott sablon készítője is egy harmadik féltől veszi a zenét, amire további korlátozások vonatkozhatnak.

Előre elkészített sablonok

Több típusú előre elkészített sablonunk közül lehet választani, melyek száma folyamatosan bővül az igények alapján. 
    Minden megkeresésre 72 órán belül válaszolunk!
    Call Now ButtonHívjon most!