Egyedi programok

fejlesztése

Ilyen programok készítését vállaljuk

Csapatunk elsődleges a következő nyelvekre specializálódott: JAVA, Spring, javascript, Angular, React, PHP. Ha egy ügyfél ragaszkodik egy másik nyelvhez, akkor az jelentősen megnövelheti a fejlesztési időt, vagy nagy különbség esetén ellehetetlenítheti azt. Továbbá kapacitásunk miatt, elsődlegesen kis és közepes méretű alkalmazások, programok fejlesztését és támogatását vállaljuk

Ezért érdemes egyedi programot fejleszteni

Legfőképp azért érdemes, mert hosszútávon megkönnyíti a munkát, így egy cégben/vállalkozásban akár több ember is időt spórol a napi munka közben, akkor a fennmaradó időt további feladatok elvégzésébe tudják fordítani, ez pedig a cég nyereségét fogja elősegíteni.

Ilyenkor érdemes egyedi program készítésén gondolkozni

Mivel egy program fejlesztésének elég magas anyagi vonzata van, ezért érdemes először szétnézni a piacon, hogy van -e már olyan szoftver, ami a megadott igényeknek megfelelően működik vagy sem.

Érdemes a fejlesztési költség mellé beleszámolni, hogy a leendő szoftver pontosan miben fogja a napi munkavégzést megkönnyíteni, gyorsítani. Ez pedig számszerűsítve, ha lehetséges, már meg is kapjuk pontosan mennyit ér nekünk egy munkanapban, egy hónapban, egy évben ez a szoftver egy adott alkalmazott esetén. Ebből meg tudni fogjuk, számunkra megéri -e egy ilyen ötletet lefejlesztetni vagy sem.

Ennyi idő alatt készül el egy program

Ez nagyon változó, mivel rengeteg tényezőtől függ, ilyen a program nagysága összetettsége, milyen programozási nyelven fog elkészülni, mennyire kidolgozott tervekkel indul a fejlesztés stb.

Elkészült publikus fejlesztéseink

RFQWP - request for quotation wordpress plugin

RFQWP - request for quotation wordpress plugin

RFQWP – request for quotation wordpress plugin, mely egy űrlap készítő bővítmény WordPress CMS rendszerhez. Lényege, hogy nagyobb, összetettebb űrlapokat lehet benne készíteni, majd a kiküldött levelek teljesen személyre szabható. Külön lehetőség van ár számolására, valamint a kapott levélben visszajelzés gombok hozzáadására.

  [your-site]  *Hogyan segíthetek?
  Új weboldalt szeretnékSaját webáruházat szeretnékWeboldal felújításra van szükségemWeboldal karbantartás érdekelEgyéb
  *Mennyire sürgős a megbízás?
  2 hetes határidő30 napos határidő1-2 hónapos határidő
  Meglévő weboldal címe? (Amennyiben van)

  Minden megkeresésre 72 órán belül válaszolunk!