Magamról

Ismerd meg kivel fogsz együtt dolgozni!

Már középiskolás éveim alatt érdekelt az informatika, ezért is folytattam tanulmányaimat és szereztem diplomát programtervező informatikus szakon.

Extrovertált személyiség révén mindig is szívesen tartottam közvetlen kapcsolatot ügyfeleimmel, így hamar megfogalmazódott bennem a saját vállalkozás ötlete.

2019-től kezdve saját vállalkozás keretein belül végzek weboldal készítést, felújítást illetve karbantartást. Ügyfeleimnek marketing és keresőoptimalizálási munkákat is vállalok.

Mindig maximalista voltam, ezért vállalkozásomban is figyelek arra, hogy kifogástalan munkát nyújtsak ügyfeleim részére.

Számomra a weboldal készítés, felújítás és az ehhez kapcsolódó marketing illetve keresőoptimalizálás az egyik legjobb karrierválasztás, mivel lehetőséget biztosít a kreatív gondolkodásra mindamellett, hogy sokszor egyedi kérés megvalósítása kihívás elé is állít.

Miket szeretek

Imádok biciklizni. Életem egyik legnagyobb teljesítményének tartom, amikor barátommal eltekertünk a Velencei-tóig egy nap alatt oda és vissza. Aznap nagyjából 114 kilométert tettünk meg.

Fontos számomra a barátokkal együtt töltött idő. Imádok társasozni modern társasjátékokkal, amelyek remek hangulatot teremtenek és fejlesztik a logikai gondolkodást .

Feleségemmel ha tehetjük hétvégenként elmegyünk túrázni. A természetben töltött idő segít kipihenni a hét fáradalmait.

Korábbi fontosabb projektjeim

Részletes információ a képekre kattintva érhető el.