weboldal design

Egyoldalas weboldal előnyök & hátrányok

Egyoldalas weboldal előnyei és hátrányai

A digitális térben egyre nagyobb trend az egyoldalas weboldal készítés. Több és több vállalkozás választja a weboldalak ezen formáját. Számos indokot fel lehet sorolni a választásuk mellett és ellen. Ebben a cikkben ezeket az előnyöket és hátrányokat fogom felsorolni.  Az előnyei az egyoldalas weboldal készítésnek Könnyű a történetmesélés  Javítja a felhasználói élményt Ideális mobilok számra …

Egyoldalas weboldal előnyei és hátrányai Read More »

Weboldal készítés az évek során

A weboldal készítés trendjei sokat változtak az elmúlt években. De mi változott, mitől lesz egy oldal elavult, vagy éppen új típusú?Régen teljesen más szemléletet használtak a szakemberek a weboldalak készítésekor. Ez nem meglepő, mivel más volt a technológiai háttér is, illetve a felhasználói igények is mások voltak. Telezsúfolt oldalak Korábban az volt a fontos, hogy …

Weboldal készítés az évek során Read More »

Esküvő webdesign - bemutató design - készítette PDIGITALFOX, Nyíri Péter

👀 Mi az a látványterv?

A látványterv bemutatja hogyan fog kinézni egy még el nem készült program, applikáció, weboldal. A szöveges tervek leírása mellett elengedhetetlen a könnyebb eladhatóság érdekében látványtervet készíteni.

megjeleno vs mozgo animacio

Megjelenő vs mozgó animáció

Az internet böngészése során sokszor belefutunk olyan weboldalakba, melyek bizonyos tartalmi elemei animáltak. Ebben a cikkben ezt szeretném kifejteni, hogy pontosan milyen típusú animációkat használnak manapság a felkapottabb oldalak.

Egyedi css használata wordpress oldalakon

Egyedi css használata wordpress oldalakon

WordPress oldal készítésekor rengetegszer előfordul velem, hogy az ügyfél igényeinek megfelelően módosítanom kell az előre kiválasztott sablon olyan stílusbeli részeit, amire külön nincs beállítási lehetőség. Ebben a cikkben megoldást mutatok erre a problémára, egyedi css hozzáadásával.

Call Now ButtonHívjon most!