Profi weboldal felújítás

Szerezz új lendületet weboldaladnak és lendítsd fel vállalkozásod!

Miért újítsd fel weboldalad?

Itt az ideje, hogy hasznot is hozzon az oldalad

Weboldal felújításba akkor érdemes belefogni, ha elavultnak, réginek érezzük oldalunk stílusát vagy csak szeretnénk a meglévő arculatot egy másikra cserélni.

Indokok között szokott szerepelni az, hogy a meglévő oldal nem vagy csak részben mobilbarát, és hogy nem megfelelő a keresőoptimalizálás.

Minden weboldalt érdemes bizonyos időközönként megújítani, aktualizálni, hogy megfeleljen a felhasználók igényeinek. Ez különösen igaz egy régebbi típusú oldalra, mert teljesen más szempontok alapján készült. Erre a legegyszerűbb példa, hogy ma már elképzelhetetlen hogy ne tökéletesítsük az adott oldalt mobilos képernyőre, ellenben régen még erre nem is gondoltak a honlap készítői.

Egy letisztult, profi, mobilbarát honlap, amely keresőoptimalizálási beállításai megfelelőek, könnyen fellendít egy vállalkozást.

Ezzel az új lendülettel pedig jelentős bevételt hoz.

Felújított honlap tulajdonságai

Igényes

Igényes, modern megjelenés a legújabb trendeknek megfelelően

Mobilbarát

Minden általam felújított honlap mobilbarát megjelenésű

Letisztult

Átláthatóbb, profi oldalfelépítés a jobb felhasználói élményért

Keresőoptimalizált

Minden felújításkor frissítem a keresőoptimalizálási beállításokat

Mit jelent a weboldal felújítás?

Új megjelenés, letisztult felület

Ma már ott tartunk, hogy percenként már több száz weboldalt is létrehoznak az interneten. Ez az jelenti, hogy napjainkban rengeteg weboldal létezik. Ezzel egyidejűleg azt is, hogy sok a régi, elavult weboldal, melyek felújításra szorulnak, mivel már nem felelnek meg a mai igényeknek. Weboldal felújításra azért van szükség, hogy mobilbarát, azaz reszponzív legyen a weboldal, valamint letisztult tartalmi blokkokból épüljön fel, és eladható stílussal készüljön.

A régebben készült weboldalak egy jelentős részét érdemes felújítani

Ez történhet a weboldal egy részének vagy egyes tulajdonságainak frissítésével, felújításával, tartalom aktualizálásával vagy a meglévő weboldalt alapul véve egy teljesen új elkészítésével.

A megfelelő megoldás megtalálásához elengedhetetlen az oldal vizsgálata.

A weboldal felújításnak különböző okai lehetnek:

Stílus megújítása

Egy régebbi weboldal esetében a dizájn nem felel meg a mai trendeknek, így elavultnak hat, ebből kifolyóan pedig kevésbé megnyerő az oldalra látogatóknak. A weboldal kinézetének megújításával javul az első benyomás és a bizalom a márkánk iránt.

Mobilbarát szerkezet

A régebbi weboldalak jelentős része egyáltalán nem vagy csak részben alkalmazkodik a mobilos kijelzők felbontásához. Ez azt jelenti, hogy okostelefonon és tableten internetezőknél jelentősen romlik a felhasználói élmény. Mivel ma már az internetezők többsége okostelefonról és tabletről böngészi az internetet, így ez jelentős forgalomcsökkentést okoz.

Keresőoptimalizálási szempontok

Egy vállalkozást úgy találnak meg az emberek, hogy rákeresnek a keresett szolgáltatásra vagy termékre különböző keresőmotorokban, a legnagyobb ilyen keresőmotor a Google. Legtöbben azonban csak az első pár találati oldalt nézik át és azokból választanak, így kulcsfontosságú, hogy a weboldal elől legyen. Ehhez viszont elengedhetetlen a megfelelő SEO, keresőoptimalizálás beállítása, illetve a szerkezet átírása ennek megfelelően.

Felhasználói élmény javítása

A weboldal feladata, hogy az első néhány másodpercben megfogja az oldalra látogatók figyelmét. Emellett pedig a szükséges információkat könnyen megtalálhatóvá kell tenni.

A jobb élmény miatt az emberek hosszabb ideig fognak a weboldalon maradni, ez pedig pozitívan hat a keresőoptimalizálásra is.

"A kiemelkedően sikeres vállalkozók azért olyan sikeresek, mert csillapíthatatlan vágy él bennük, hogy többet tudjanak." Michael E. Gerber

Milyen oldalakat lehet felújítani?

weboldal felújítás - lehetőségek - ikon

A legtöbb esetben valamilyen tartalom kezelő rendszer (CMS) által működtetett weboldalt éri meg felújítani. Ennek az az oka, hogy egy saját készítésű honlap felújítási költsége már egy teljesen új elkészítésével ér fel. Ilyen esetekben szoktunk egy új wordpress oldal készítését javasolni.

A weboldal felújításakor fontos meghatározni, hogy csak a kinézet kerül átalakításra vagy a tartalmi elemek is, melyek szintén meghatározó tényezők az ajánlat készítésekor.

Weboldal felújítás csomagok

Új dizájn

 • A csomag akkor ajánlott, amikor a tartalmi blokkok nem kerülnek felújításra, csupán új kinézetet, megjelenést kap az oldal.
 • Biztonsági mentés
 • Stílus felújítása
 • Mobilbarát megjelenés
 • Alap keresőoptimalizálás
 • Tartalom megtartása

Teljes felújítás

 • Akkor ajánlott, amikor a meglévő weboldal teljes átalakításáról van szó, ilyenkor a főbb a tartalmi elemek is megújításra kerülni a kinézettel együtt.
 • Biztonsági mentés
 • Stílus felújítása
 • Mobilbarát megjelenés
 • Alap keresőoptimalizálás
 • Tartalom felújítása

Épísd fel álmaid vállalkozását!

A weboldalt nyugodtan rám bízhatod!