Weboldal készítés Soroksár

Modern, letisztult weblap készítés Soroksáron és környékén

Weboldal készítési szempontok

Modern letisztult weboldal készítés Soroksáron és környékén a legújabb megoldásokkal. A weboldalaknál letisztult felületet, modern dizájnt és mobilbarát megjelenítést készítünk az ügyfeleink igényeinek megfelelően. Ezek a legfontosabb szempontok, aminek a mai kiélezett versenyben egy weboldalnak meg kell felelnie, különben az oldal látogatók elhagyják a weboldalt és a konkurenciát fogják választani.

Weboldal készítés folyamata

Az elkészült weboldalaknál az egyik elsődleges szempont a jó kezelhetőség és karbantartás a készítési költség minimalizálása mellett. Ezért ügyfeleinknek elsődlegesen egy CMS (Content Manager System), magyarul tartalomkezelő rendszerből felépülő weboldalt szoktunk ajánlani. A piacon számos ilyen webmotor található, mi ezek közül a legszélesebb körben elterjedt WordPress -t szoktuk ajánlani. Mi azért ajánljuk ezt, mert rengeteg bővítményeknek köszönhetően gyorsan és olcsón személyre szabható.

Miért válassz minket?

Modern megoldások

A legújabb technológiákat felhasználva versenyképes honlapot készítünk

Letisztult stílus

Minden weboldal átlátható, igényes dizájnnal készül el

Keresőoptimalizálás

Az általunk készített honlapok alapvető keresőoptimalizálási beállításokkal rendelkeznek.

Könnyű módosíthatóság

Weboldalaknál törekszünk az egyszerű kezelhetőségre

Szolgáltatások

weboldal készítés

Weboldal készítés

Egyszerű és összetett weboldal készítés kis- és középvállalkozások számára. Az elkészült honlap mobilbarát és a legújabb trendeknek megfelelő kinézetű. Akár 2 héten belül elkészül.

keresőoptimalizálás-ikon

Keresőoptimalizálás

Meglévő weboldal felújítása vállalkozások számára. A régi dizájn modernebbre cserélésével illetve mobilbarát megjelenéssel növeld vállalkozásod sikerét, ezáltal pedig bevételeid.

weboldal felújítás

Weboldal felújítás

Egy új illetve felújított weboldal akkor lesz eredményes, ha előre kerül a Google találati listájában. Elérjük, hogy vállalkozásod eljusson azokhoz, akik téged keresnek.

Mobilbarát weboldal készítés Soroksár

Az általunk készített weboldalak mindig reszponzívak, azaz mobilbarátak. Ez azt jelenti, hogy a honlap képes alkalmazkodni az azokat megjelenítő kijelző felbontásához. Így ugyanaz a felhasználói élményt kapja minden oldalra látogató attól függetlenül, hogy milyen készülékről böngészi a weboldalt.

A mobilbarát kialakításra azért van szükség, mert ma már az emberek többsége mobilon internetezik, ezért ez elengedhetetlen legyen szó bármilyen weboldalról. Továbbá a reszponzivítás kiemelt szempont lett a keresőmotorok algoritmusai számára. Ezért, ha valaki szeretne előrébb kerülni, például a Google találati listáján, akkor mindenképp szükséges az weboldal mobilbaráttá történő átalakítása.

Kapcsolatfelvétel    *Hogyan segíthetek?
    Új weboldalt szeretnékSaját webáruházat szeretnékWeboldal felújításra van szükségemWeboldal karbantartás érdekelEgyéb

    *Üzenet

    Miért Soroksár?

    Soroksár és környéki vállalkozások a szolgáltatásaink egyik célközönsége. Soroksár, avagy XXIII. kerület Pest déli részén terül el és ott köti össze Budapestet az agglomerációs településekkel, mint Gyál, Dunaharaszti és Taksony. Mivel Soroksáron napi szinten rengetegen fordulnak meg munkába menet, ezért kiválóan alkalmas egy vállalkozás helyszínének választani. Ez különösen igaz a forgalmasabb csomópontokra.