Profi weboldal készítés Újpest városrészben

Keresőoptimalizált, responsive, mobilbarát, modern weboldal készítés Újpesten és környékén

Az utóbbi években egyre fontosabbá vált az interneten keresztüli ügyfélszerzés, ez által pedig nőtt a közösségi média profilok és weboldalak fontossága. Mivel az online jelenlét fontos tényezővé vált, ezért a vállalkozások többségének is alkalmazkodni kell a megfelelő versenyképesség fenntartásához, eléréséhez.

Általánosságban elmondható, hogy egy közösségi média felületen létrehozott oldalhoz tartozó felhasználók elengedhetetlenek a brand, márka ismertségének növelésében. Viszont ez nem tud teljesen helyettesíteni egy megfelelően elkészített weboldalt. Ezért a legjobb ezen profilok és a weboldal együttes használata kis-és középvállalkozások esetében.

Miért válassz minket?

Responsive szerkezet

Az általunk készített össze weboldal responsive, azaz mobilbarát szerkezetű

Modern technológia

Mindig a legújabb technológiát használjuk fel a weboldalak készítéséhez

Letisztult kinézet

Minden munkánál törekszünk a lehető legletisztultabb kinézet kialakítására

Rövid határidő

Egyszerűbb weboldalakat rövid határidővel, akár 1-2 héten belül is vállalunk

Weboldal készítés főbb szempontjai

Responsiv weboldal szerkezet

A megfelelő versenyképesség eléréséhez ma már elengedhetetlen a kisebb képernyőkre történő optimalizálás. Ezért a legújabb technológiák felhasználása mellett, minden esetben responsive, azaz mobilbarát weboldalt készítünk ügyfeleinknek. Ezzel egyaránt jó élményt nyújtanak az elkészített weboldalaink bármilyen felbontású kijelzőről is nézik. Továbbá a keresőoptimalizálásban (SEO) is jobb eredményeket érnek el a megfelelően responsive weboldalak.

WordPress weboldal készítés

Mivel nagy hangsúlyt fektetünk a legújabb technológiákra, ezért elsődlegesen WordPress alapú weboldalakat készítünk ügyfeleinknek. Azért WordPress-t használunk, mert ez egy CMS (Content Manager System), magyarul tartalomkezelő rendszer, ezért különböző bővítmények segítségével az igények szerinti bővíthető az alap rendszer.

Továbbá a WordPress ingyenes, illetve nagyon gyorsan el lehet benne készíteni egy weboldalt. Ezzel pedig időt és pénz tudunk az ügyfeleinknek spórolni, mialatt egy magas színvonalú munkát kapnak a pénzükért.

Szolgáltatások

weboldal készítés

Weboldal készítés

Egyszerű és összetett weboldal készítés kis- és középvállalkozások számára. Az elkészült honlap mobilbarát és a legújabb trendeknek megfelelő kinézetű. Akár 2 héten belül elkészül.

keresőoptimalizálás-ikon

Keresőoptimalizálás

Meglévő weboldal felújítása vállalkozások számára. A régi dizájn modernebbre cserélésével illetve mobilbarát megjelenéssel növeld vállalkozásod sikerét, ezáltal pedig bevételeid.

weboldal felújítás

Weboldal felújítás

Egy új illetve felújított weboldal akkor lesz eredményes, ha előre kerül a Google találati listájában. Elérjük, hogy vállalkozásod eljusson azokhoz, akik téged keresnek.

Kapcsolatfelvétel    *Hogyan segíthetek?
    Új weboldalt szeretnékSaját webáruházat szeretnékWeboldal felújításra van szükségemWeboldal karbantartás érdekelEgyéb

    *Üzenet

    Újpest és vállalkozás

    Budapest északi részén terül el az Újpest városrész, a Duna pesti oldalán. A főbb csomópontokon, mint Újpesti-központ, naponta több ezren fordulnak meg, mivel metróval és a távolsági busszal szinte bárhova el lehet jutni, tökéletes helyszín a vállalkozásod elkezdéséhez.