Vonzó WooCommerce webáruház tervezése és kivitelezése

Növeld online értékesítésed: A WooCommerce webáruházad tervezését és kivitelezését bízd rám!
Gyors és hatékony webáruházak
Számos webáruház készítésében részt vettem már, ezért rendelkezem azzal a tapasztalattal, ami egy gyors, egységes stílusú, jól működő áruház kialakításához kell.
 • Profi webáruház tervezése és fejlesztése
 • Gyors projektindítás és készítés
 • Testre szabott megoldások az egyedi igényeidhez
 • Azonnali online jelenlét és értékesítés

Én pontosan ezt fogom nyújtani!

Egyedi megoldások és támogatás
Sablonos megvalósítás helyett személyre szabott webáruházat készítek az ügyfeleim igényeire szabottan. Ez biztosítja, hogy az online áruházad egyedi és kiemelkedő legyen a versenytársak közül.
 • Egyedi webáruház tervezés és funkciók
 • Személyre szabott tanácsadás és támogatás
 • Rugalmas és testre szabható megoldások
 • A konkurenciától kiemelkedő online jelenlét

Támogatlak a webáruház hosszú távú sikerében!

ház építő- screens

Webshop indításkor mire figyelj?

Webshop tervezésének elkezdése mindig izgalmas lépés egy vállalkozás életében. Új lehetőségek és a növekedés előtt állsz! De mi előtt nekiállunk fontos megfogalmazni a terveidet, megerősíteni a szándékodat és készen állni a sikerre.

Miket veszek figyelembe a webshopod tervezésekor?

Átgondolt Stratégia

A sikeres webshophoz elengedhetetlen az átgondolt stratégia. Milyen célokat szeretnél elérni? Milyen termékeket vagy szolgáltatásokat fogsz kínálni? Hogyan fogod megszólítani a célközönségedet?

Professzionális Kialakítás

A webshopod kialakítása és felhasználói élménye kulcsszerepet játszik a látogatók vásárlókká átalakításában. Fontos a professzionális és vonzó dizájn, amely megerősíti a márkád hitelességét.

Hatékony Marketing

A webshop indítása után is dolgoznod kell az online jelenlét növelésén és a látogatók oldalra vonzásán. A digitális marketing eszközök és stratégiák segítenek elérni a szélesebb közönséget és növelni az értékesítést.

A webshop tervezése és indítása előtt alaposan átgondolom veled ezeket a tényezőket, hogy magabiztosan léphess az online piacra és sikerre vihesd a vállalkozásodat!

WooCommerce
Az online értékesítés erőssége
SEO-keresőoptimalizálás-roi
Tapasztald meg az online értékesítés hatékonyságát és vállalkozásod növekedését!

A WooCommerce egy megbízható és teljesen testreszabható e-commerce platform, amely lehetővé teszi, hogy saját online áruházad legyen és könnyen kezeld. Ez a WordPress alapú ingyenes bővítmény egyaránt megfelel kezdőknek és tapasztalt vállalkozóknak. Számtalan előnnyel jár a webáruházad számára:

Felhasználóbarát

A WooCommerce intuitív és könnyen kezelhető felületet kínál. Akár kezdő, akár tapasztalt e-kereskedelmi vállalkozó vagy, egyszerűen kezelheted az áruházadat.

Testreszabható

A platform lehetővé teszi, hogy teljesen testreszabjam a webshopodat. Választhatsz számtalan sablon és bővítmény közül, hogy az áruházad pontosan olyan legyen, amilyennek elképzelted.

Biztonság

WooCommerce folyamatosan frissül és fejlesztik, így biztonságosan kezelheted az ügyféladatokat és tranzakciókat.

Bővíthető

Lehetőséged nyílik az áruházadat tovább bővíteni, például hűségprogramokkal, termékvariációkkal, kuponokkal és még sok mással.

Az elkészült weboldal pont olyan lett, amilyennek megálmodtuk. Nyitottak voltak az ötleteinkre és minden kérésünket igyekeztek legjobb tudásuk szerint a legrövidebb időn belül kivitelezni. Nagyon elégedettek voltunk a végeredménnyel.
Fanni Ungor
Fanni Ungor
2021-08-30
A PDigitlaFox-tól kezdetben csak néhány kisebb szolgáltatásra volt szükségem, amiket azonnal megkaptam. Megtetszett bennük az, ahogy az ügyfélként odafigyeltek rám, ezért idővel más nagyobb projekt megvalósítására is őket kértem fel. Kellemes volt azt tapasztalni, hogy akár kis dologról van szó akár nagyról, nem tesznek különbséget az ügyfeleik között, mindig ugyan azt a magas színvonalú munkát kapom. Bátran ajánlom őket, mert korrekt egyedi ajánlatot fognak adni az ügyfelükre szabva. Köszönöm a weboldalunkat!
Josef Eisen
Josef Eisen
2021-06-01
Nagyon elégedett vagyok a PDigitalFox hozzállásával. A megbeszélt igények alapján kaptam ajánlatot a honlapomhoz, továbbá a szolgáltatásomhoz szabott ötleteket adtak. Mindent kielégítő volt a kommunikáció részükről és nem kímélték az idejüket sem az egyeztetések során. A szaktudásukról is egyértelműen meggyőztek. Mindezt elég jutányos áron vállalták. Bátran ajánlom Őket, annak aki egy szuper szolgáltatót keres a weboldala elkészítéséhez vagy felújításához.
Krisztián Marosi
Krisztián Marosi
2021-05-30
A PDigitalFox-ra a netem találtam rá. A megnyerő és szakértelemmel elkészített honlapjuk felkeltette az érdeklődésem. A velük való közös munkát mindenkinek szívből ajánlom. 🙂
Mercédesz Erdei
Mercédesz Erdei
2021-04-23
Egy budapesti weboldal készítéshez alvállalkozóként foglalkoztatuk. Weboldal készítés és webshop készítésben nyújtott alvállakozói szakami tudásuk messzemenőleg túlszárnyalja az átlagot. Mindemelett keresőoptimalizálásra is szívesen ajánlom a céget! Budapesten nehéz jó SEO szakembert találni. Én megtaláltam és boldog vagyok! Sok sikert a kis csapatnak!
Ferenc Turi
Ferenc Turi
2021-03-31

Korábbi fontosabb projektjeim

Részletes információ a képekre kattintva érhető el.

Szolgáltatásom részletesen

A szolgáltatásom magába foglalja a webshop teljes körű kivitelezését és az első néhány termék feltöltését is.

weboldal felújítás - lehetőségek - ikon

Számítok a hosszú távú partnerségre, és kész vagyok folyamatos támogatást nyújtani webáruházad fejlesztéséhez és karbantartásához. Lépj velem kapcsolatba még ma, és kezdjük el együtt építeni sikeres online jelenléted!

Ezeken a lépéseken fogunk közösen végigmenni!

Mi az az élő chat?
1.

Igények és célok megértése

Ebben a kezdeti szakaszban részletesen megbeszéljük az igényeid és céljaid. Megismerem, hogy milyen termékeket vagy szolgáltatásokat szeretnél árusítani, és milyen egyedi funkciókat szeretnél a webáruházban.

Weboldal design tervezés
2.

Tervezés és stratégia kialakítása

Ez a szakasz a webáruház tervének kidolgozását és stratégiájának megtervezését foglalja magában. Döntést hozunk a webáruház dizájnjáról, felhasználói élményéről és az oldal szerkezetéről.

pdigitalfox kapcsolat
3.

Webáruház kialakítása és testreszabása

Ebben a fázisban megkezdem a WooCommerce webáruház telepítését és konfigurációját. Testre szabom a dizájnt, hozzáadom a termékeket és kategóriákat, és beállítom a fizetési és szállítási lehetőségeket.

wordpress weboldal készítés menete
4.

SEO optimalizáció

Fontos része a munkafolyamatnak a webáruház SEO optimalizációja. Kulcsszókutatást végzek, optimalizálom az oldalak címeit, meta leírásait, és javítom a tartalmat a keresőmotorok számára.

Responsive weboldalkészítés
5.

Tesztelés és minőségellenőrzés

Mielőtt a webáruházat élesítem, alapos tesztelésen és minőség ellenőrzésen megy keresztül. Ellenőrzöm a webáruház működését, a termékek megjelenését, és megbizonyosodom arról, hogy minden zökkenőmentesen működik.

PDigitalFox-hero-image
6.

Élesítés és támogatás

Amikor minden készen áll és elégedettek vagyunk az eredménnyel, elindítjuk a webáruházat. Az élesítés után továbbra is támogatlak a karbantartásban, frissítésekben és szükség esetén további fejlesztésekben.

Ez a 6 lépéses munkafolyamat segít biztosítani, hogy a WooCommerce webáruházad pontosan megfeleljen az igényeidnek és hatékonyan működjön az online értékesítésed támogatásához.

Mielőtt kitöltöd a kapcsolati űrlapot, kérlek figyelmesen olvasd végig a GYIK-et.

Az első lépés az, hogy kapcsolatba lépsz velem és konzultálunk az igényeidről. Ezután készítek egy egyedi árajánlatot.

Amennyiben WooCommerce, WordPress keretrendszerre építem fel, abban az esetben minden probléma nélkül.

Természetesen segítek lefoglalni a domain nevet és a tárhelyet, valamint elvégzem a szükséges beállításokat és létrehozom a domain e-mail címedet is.

Az ügyfeleknek biztosítani kell a logójukat, képeket, grafikákat, a termékekről, szolgáltatásokról leírást. Valamint szükséges az indulási dátum meghatározása is.

A domain név és tárhely éves költsége valamint az igényedtől függően a kért funkciókhoz szükséges éves előfizetések. + Bármilyen grafikai elem, amire a webshopodhoz szükség van.

ÁSZF készítést nem vállalom, viszont tudok ajánlani szolgáltatót, amely keretein belül naprakész ÁSZF-ed lesz mindig az webshopodon.

Természetesen. Elérhető részletfizetés a webshop ütemezett indulásának dátumáig.

Az elkészítési idő függ a projekt komplexitásától. Az egyszerűbb áruházakat általában másfél – 2 hét alatt elkészülnek. Az átadást, azonban növelheti, külső regisztráció, mint az OTP SimplePay bekötésének regisztrációs ideje, ami akár 30-45 nap is lehet.

Az árak változóak, és attól függenek, hogy milyen egyedi igényeid vannak. Miután megismerem a projekt részleteit, készítek egy személyre szabott ajánlatot.

A biztonság kiemelt fontosságú számomra. Az SSL-től a rendszeres frissítésekig és az erős jelszavakig minden szükséges óvintézkedést megteszek adataid és tranzakcióid védelme érdekében.

Egyszerűen vegyed fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeim egyikén, és örömmel válaszolok minden kérdésedre és segítek a projektedben

A közös munka megkezdéséhez kérlek töltsd ki az űrlapot:  *Hogyan segíthetek?
  Új weboldalt szeretnékSaját webáruházat szeretnékWeboldal felújításra van szükségemWeboldal karbantartás érdekelEgyéb

  *Üzenet