wordpress

Mi az az élő chat?

Mi az az élő chat?

Mai cikkben bemutatom, mi is az az elő chat. Megnézzük, hogy mikor érdemes weboldalba építeni és használni, illetve példát is fogok rá hozni.

Hozzászólások engedélyezése WordPress blogon

Miért jó engedélyezni a hozzászólásokat a wordpress blogon?

A hozzászólások fontos részét képezik a blogoknak. Lehetőséget biztosítanak az olvasó véleményének a kifejezésére, valamint a hasonló érdeklődésű emberek meg tudják vitatni az adott témát. Az író feltehet kérdéseket, vitát indíthat el vagy más módon ösztönzi az olvasóit a hozzászólásra.

2019 legjobb wordpress hozzászólás bővítményei

A hozzászólások egy blog szerves részei, kapcsolatot teremtenek a blog írója és az olvasók között. A bejegyzésekhez fűzött vélemények, kritikák által szilárd olvasói közösség alakulhat ki.

Egyoldalas weboldal

Az egyoldalas weboldal, ahogy a neve is mutatja egy főoldalból áll (+ a kötelező oldalak). A főoldal pedig tartalmi blokkokra oszlik. A menü segítségével az adott oldalon belül tudunk navigálni közöttük. Általában egy ilyen oldal 4-7 blokkból áll, tartalomtól és igényektől függően.

Egyedi css használata wordpress oldalakon

Egyedi css használata wordpress oldalakon

WordPress oldal készítésekor rengetegszer előfordul velem, hogy az ügyfél igényeinek megfelelően módosítanom kell az előre kiválasztott sablon olyan stílusbeli részeit, amire külön nincs beállítási lehetőség. Ebben a cikkben megoldást mutatok erre a problémára, egyedi css hozzáadásával.

Call Now ButtonHívjon most!