Weboldal készítés

Versenyképes weboldal készítés egyedi igények alapján

Weboldal készítés előnyei

A weboldal készítés az utóbbi években egyre fontosabb tényezővé vált a kis-és közép vállalkozások számára. Maga az online jelenlét már elengedhetetlen a megfelelő piaci versenyképesség fenntartásához.

A legtöbb vállalkozás rendelkezik valamilyen közösségi médiás profillal és/vagy weboldallal. Ez kiindulásnak mindenképpen jó, viszont a közösségi média nem tudja helyettesíteni a weboldalakat, ezért érdemes a különböző profilok mellett a vállalkozás honlapját is fenntartani.

Természetesen egy weboldal készítése még nem elegendő az új ügyfelek szerzéséhez. Fontos, hogy maga a weboldal tartalmilag is megfeleljen az elvárásoknak, letisztult, modern legyen. Továbbá az oldal betöltési sebessége is ma már egy kritikus kérdés, mivel egyre többen interneteznek telefonról és elvárt a gyors betöltődés.

Másrészről a betöltési idő egy keresőoptimalizálási szempont is, ezért mindenképpen érdemes odafigyelni rá.

Kinek érdemes weboldalt készíteni?

Mindenkinek, aki valamilyen módon online tervez ügyfeleket szerezni. Ma már a weboldal szinte egy online névjegykártyának felel meg az üzleti világban. Ezért egy jól elkészített, letisztult, gyors weboldal segítségével mindenképpen jobban lehet értékesíteni a kínált terméket vagy eladni a szolgáltatásokat a leendő ügyfeleknek.

Miért válassz minket?

Egyedi árajánlat

Mindig törekszünk arra, hogy ügyfeleink azt kapják amire szükségük van, így minden árajánlat egyedi, személyre szabott.

Gyors munka

A weboldalt elkészítjük amilyen gyorsan csak lehet. Ezzel pedig időt és pénzt spórolunk ügyfeleinknek.

Garancia

Minden elkészült honlapra garanciát vállalunk, így biztosítjuk az elkészült weboldalak magas színvonalát.

Támogatás

Vállaljuk, hogy a weboldal átadása után felmerülő kérdésekkel kapcsolatban rendelkezésre állunk.

A PDigitalFox csapatát egy ismerősöm ajánlotta. Első perctől komolyan vették elképzeléseimet és megfelelő technikai megoldásokat kínáltak. Nagyon pozitív volt számomra, hogy az együttműködés során még laikusként is nyomon tudtam követni az oldal alakulását, minden kérdésemre érthető magyarázatot kaptam. Az oldal elkészültével részletes magyarázatot kaptam a fontosabb dolgokról, hogy mit hogyan tudok akár magam is módosítani a későbbiekben. Nagyon elégedett vagyok a végeredménnyel, és hálás vagyok a csapatnak, mivel sok ötlettel ők is hozzá járultak az oldal megjelenéséhez. Bátran ajánlom őket mindenkinek, aki precíz és megbízható csapatot keres.
Adrienn - einfachrichtigernaehren.at
Marczali Adreinn
Étkezési tanácsadó

Tényleg fontos a weboldal készítés a vállalkozásodnak?

A videóban megnézzük, hogy mennyire hasznos lehet egy weboldal a vállalkozás életében. A videó remekül rávilágít arra, hogy milyen előnyökkel járhat számodra egy saját oldal. Bemutatja szolgáltásainkat, illetve hogy mit tudunk számodra ajánlani.

Mit kapsz a pénzedért?

Weboldal készítés előnyök
 • Teljeskörű tájékoztatást
 • Személyreszabott csomagot / árajánlatot
 • Átláthatóságot
 • Gyors, profi munkát
 • Támogatást
A PDigitlaFox-tól kezdetben csak néhány kisebb szolgáltatásra volt szükségem, amiket azonnal megkaptam. Megtetszett bennük az, ahogy az ügyfélként odafigyeltek rám, ezért idővel más nagyobb projekt megvalósítására is őket kértem fel. Kellemes volt azt tapasztalni, hogy akár kis dologról van szó akár nagyról, nem tesznek különbséget az ügyfeleik között, mindig ugyan azt a magas színvonalú munkát kapom. Bátran ajánlom őket, mert korrekt egyedi ajánlatot fognak adni az ügyfelükre szabva.
József Vas - whitewoodstudio.at
Vas József
Fotográfus

Minta oldalaink

Weboldal készítés irányelvek

Az általunk készített összes weboldal esetén van néhány kiemelt nézőpont, amit mindig szem előtt tartunk weboldal készítés során. Ez a PDigitalFox számára egy fő irányelv, amely azért fogalmazódott meg, hogy egységesen jól működő, megbízható weboldalakat tudjunk készíteni ügyfeleink számára. Ezáltal biztosítjuk, hogy mindenki a lehető legjobb minőségű munkát fogja tőlünk kapni.

WordPress weboldal készítés

Az általunk készített weboldalak többsége a WordPress keretrendszert használja. Ez egy úgynevezett tartalomkezelő rendszer (CMS – Content Manager System). Ennek a döntésünknek több oka is van, amelyek közül a legfontosabbak:

 • Gyors és gazdaságos fejlesztés: A WordPress egy ingyenes keretrendszer, amelyben weboldalakat lehet fejleszteni. Ez egy gyorsabb fejlesztést tesz lehetővé mint egy saját fejlesztésű honlap esetében. A kisebb munkaigény miatt pedig kevesebb költséggel jár a weboldal készítés.
 • Legújabb technológia: A WordPress egy széles körben elterjedt tartalomkezelő rendszer, hiszen ezt használják a legtöbben, így rendszeresen fejlesztik. Az újabb fejlesztéseknek köszönhetően pedig megfelel az aktuális elvárásoknak.
 • Bővítmények és rugalmasság: Mivel rengeteg bővítmény elérhető, amelyek száma napról-napra bővül, ezért a legtöbb igény alapján a WordPress személyre szabható. Egy megfelelő bővítmény segítségével pontosan a kívánt funkcióval fel lehet ruházni az alap rendszer működését. Ezért szinte bármilyen weboldalt el lehet készíteni benne.
 • Karbantarthatóság: A WordPress felhasználóbarát felületének köszönhetőek kisebb változtatásokat bárki végre tud hajtani a weboldalon.

A WordPress azonban nem fog minden kívánságnak megfelelni, ezért az ügyfél igényeinek megismerését követően döntjük el, hogy érdemes-e a leendő weboldalt WordPress keretrendszerben készíteni.

Egyedi honlap készítés

A weboldal készítés egy másik módja, amikor az ügyfél speciális igényei miatt egy teljesen egyedi fejlesztésű weboldal készítésére van szükség, amely tartalmazza a kívánt funkciókat.

Egy egyedi fejlesztésű weboldal készítése mindenképpen költségesebb mint egy WordPress holnapot felépíteni, viszont egy szakember által készített egyedi fejlesztésű oldal jobb keresőoptimalizálási eredményt is hozhat a későbbiekben.

Egy egyedi fejlesztés során a tervezési fázisban pontosan meg kell határozni a kívánt felépítést és funkciókat, ugyanis ez a legköltséghatékonyabb stratégia. Ezért mindig elég időt szánunk a tervezésre.

A saját fejlesztésű honlapok esetében az első lépések egyike mindig a programozási nyelv kiválasztása, amiben készülni fog az adott oldal. Ezt az ügyfél igényeihez igazítjuk. Mi általában valamilyen JS alapú technológiával készítünk egyedi fejlesztésű holnapokat (Például Angular).

Mobilbarát weboldal készítés

A mai weboldal készítés talán legfontosabb szempontja a responsive kialakítás. Ennek lényege, hogy az adott weboldal egységesen jól jelenjen meg kisebb felbontású kijelzőkön is, nem csak a számítógépek képernyőjén.

Erre azért van szükség, mert az okostelefonok, tabletek elterjedésével egyre többen kezdtek el internetezni kisebb kijelzőkön,. Ezért pedig a weboldalaknak és az azokat készítő szakembereknek is alkalmazkodniuk kellett az új igényekhez. Ma már mondhatjuk, hogy az emberek többsége mobilról internetezik, ezért a responsive kialakítás, tehát a mobilbarát megjelenés ,mára már alap követelménnyé vált a weboldal készítés során.

Gyakorlati szempontból a responsive kialakítás azt jelenti, hogy a kisebb kijelző szélein nem lógnak túl oldalra az egyes tartalmi elemek, hanem becsúsznak egymás alá, az z átrendeződnek a felbontásnak megfelelően. Így pedig az oldal dinamikusan alkalmazkodik a képernyő méretéhez. A mobilbarát megjelenéssel ugyanabban a felhasználói élményben részesül minden látogató.

Weboldal keresőoptimalizálás

A weboldal készítés célja egy gyors, letisztult weboldal készítése, mely megragadja az emberek figyelmét. A figyelem megragadása mellett fontos annak fenntartása is, illetve az, hogy a felhasználók gyorsan, egyszerűen megtalálják azokat az információkat, amikre szükségük van.

Azonban az még nem elegendő egy sikeres weboldalhoz, hogy ezek a követelmények teljesüljenek, hiszen folyamatosan új látogatókat kell az oldalra hozni. Ehhez nyújt segítséget a keresőoptimalizálás, azaz SEO.

Ugyan hirdetésekből lehet az adott oldal látogatottságát növelni, mégis a hosszú távú megoldás mindenképpen az, ha az emberek maguktól találnak rá az adott weboldalra.

A keresőoptimalizálás során a cél az, hogy bizonyos keresési kifejezésekre, kulcsszavakra a weboldal előre kerüljön a Google találati listájában, hiszen a legtöbben a Google-t használják, ha valamilyen terméket szeretnének vásárolni vagy szolgáltatást szeretnének igénybe venni.

Mi elvégezzük az alapvető keresőoptimalizálási beállításokat a weboldal készítés során. A weboldal tervezéskor és a tartalom elkészítésekor figyelembe vesszük a honlap célját, amely során ajánlott a kulcsszókutatás elvégzése is a jobb eredmény eléréséért. Ezzel a weboldal elindulásakor jó értékelésre számíthat a frissen elkészült weboldal a Google keresőmotorjától.

Természetesen ha a vállalkozás hosszútávú, jelentős eredményeket szeretne elérni, elengedhetetlen a SEO (Search Engine Optimization), azaz keresőoptimalizálási kampány.

Weboldal készítési módok

WordPress weboldal készítés

WordPress weboldal készítés

A WordPress weboldal készítés során egy CMS (Content Manager System), magyarul tartalom kezelő rendszer segítségével kerül felépítésre a leendő oldal. Ennek nagy előnye, hogy később az ügyfél is könnyen tudja módosítani a már elkészült oldalt.

Egyedi weboldal készítés

Az egyedi weboldal készítés során az alapoktól kezdve kerül felépítésre a weboldal. Nagy előnye, hogy az egyedi fejlesztés miatt teljesen személyre szabható a weboldal, főleg ha egyéni funkciókat szeretne az ügyfél az oldalba építeni.

Kapcsolatfelvétel
  Call Now ButtonHívás indítása!