Weboldal készítés: Szerezz egy mobilbarát és SEO optimalizált weboldalt

Alakítsuk ki közösen a branded úgy, hogy a lehető legtöbb minőségi ügyfelet, vásárlást érd el a weboldalon keresztül

Brand kialakítása
Az ügyfelek számára a márka, brand az egyik legfontosabb tényező, mert ez határozza meg, hogyan fognak rád és a vállalkozásodra emlékezni.
A brand magába foglal szinte mindent: logó, betűstílus, képek, grafikák, kommunikáció, közösségi média oldalak.

Én segítek a megfelelő összhang megtalálásában, ezzel versenytársaid felé emelve vállalkozásod.

Felhasználóbarát dizájn és navigáció

Könnyen kezelhető, intuitív felület és navigációs rendszer biztosítja, hogy látogatóid könnyedén megtalálják az információkat. A felhasználóbarát dizájn fókuszban tartja a tartalmat és egyszerűvé teszi az interakciót.

Interaktív űrlapok és kapcsolatfelvétel

Az interaktív űrlapok lehetővé teszik a látogatók számára, hogy könnyedén kapcsolatba lépjenek veled. Rövid, egyszerű kitöltő felületekkel biztosítod, hogy az ügyfelek gyorsan és egyszerűen küldhessenek neked üzenetet vagy kérjenek információt.

Kiemelt tartalmak és szolgáltatások

A weboldaladon kiemelt helyet biztosítasz az általad nyújtott legfontosabb tartalmaknak és szolgáltatásoknak. Egyedi tervezési elemekkel és vonzó képekkel erősíted az üzenetet, és segíted a látogatókat a kiemelkedő ajánlatok és információk felfedezésében.

Blog vagy hírlevél

Egy blog vagy hírlevél segítségével friss és releváns tartalmat kínálsz a látogatóknak. Ez lehetőséget ad neked arra, hogy megoszd a vállalkozásodhoz kapcsolódó újdonságokat, tippeket, információkat vagy érdekes cikkeket, és tartós kapcsolatot építs ki az olvasókkal.

Közösségi média integráció

A weboldaladat integrálod a szociális média platformokkal, lehetővé téve a látogatók számára, hogy könnyedén megoszthassák tartalmaidat, követhessenek téged és interakcióba léphessenek vállalkozásoddal a kedvenc közösségi média platformjukon.

A GYORS oldal már félsiker
A gyorsaság legalább annyira fontos mint a megjelenés.

Ragadd meg az emberek figyelmét!

Én garantáltan gyors oldalt fogok készíteni neked.

Forgalom

Az oldalra látogatók közül lesznek azok, akik vásárlókká, ügyfelekké válnak, ezért az oldal forgalmának növelése rendkívül fontos. A megfelelő marketing stratégiák és eszközök segítségével lehetőség nyílik arra, hogy minőségi látogatókat vonzzon, akik vásárlókká válhatnak.

A három legfontosabb módszer a következő:

A csomagom a következő szolgáltatásokat tartalmazza:

A lehetőségek teljesen személyre szabhatóak az igényeid szerint!

A weboldal készítés € 1200-tól indul.

Korábbi ügyfelek

Ezeken a lépéseken fogunk közösen végigmenni!

Mi az az élő chat?
1.

Kapcsolatfelvétel

Töltsd ki a kapcsolati űrlapot és egy egyeztetett időpontban átbeszéljük az elképzelésedet és az igényeidet. Ez azt a célt is szolgálja, hogy megismerjük egymást, hogy személyre szabottabb szolgáltatást adhassak neked.

pdigitalfox kapcsolat
2.

Előkészítés

Minden készen áll? Akkor itt az ideje összegyűjteni a minta oldalakat, elképzeléseket. Ekkor jön el az ideje a brand átbeszélésének is, mely a weboldal alapját fogja képezni.

Weboldal design tervezés
3.

Brand kialakítása

Kezdődhet a brand kidolgozása. Ennek a lépésnek van a legnagyobb jelentősége, mert ez fogja meghatározni a weboldal megjelenését, illetve fontos, hogy Te is tudj vele azonosulni.

wordpress weboldal készítés menete
4.

Weboldal készítés

Ekkorra már minden készen áll a weboldal elkészítéséhez. Ez a folyamat az előre elkészített anyagoknak köszönhetően már gyorsan fog haladni.

Responsive weboldalkészítés
5.

Indítás

Megkezdődhet az utolsó ellenőrzés. Ha mindent rendben találsz, akkor élesítem számodra az új weboldalad. Ezt követően már családdal, barátokkal és új ügyfeleiddel is megoszthatod.

Dolgozzon érted weboldalad!

Miért válassz engem?

Ha engem választasz, akkor

Itt a lehetőséged egy új letisztult modern weboldal felépítésére
Ismerje meg célközönséged új weboldalad