WordPress weboldal készítés Zugló

Mobilbarát weboldal készítés Zuglóban és környékén

Weboldal készítés Zugló

Zuglóban vagy a környékén lévő kis-és középvállalkozások számára weboldal készítés és weboldal felújítás. A munkák során garantáljuk, hogy az elkészült vagy felújított honlap mobilbarát és a legújabb trendeknek megfelelő kinézetű lesz. Egy weboldal már nem csak információ megosztására szolgál, hanem névjegynek is számít, így fontos a megjelenés mellett a megfelelő funkciókkal ellátni az oldalt. Kizáróan a legfrissebb technológiákkal dolgozunk, hogy a legjobb eredményt érjük el.

A tartalom nagyságától és meglététől függően akár két héten belül elkészítünk egy új weboldalt. Legyen bármilyen elképzelés vagy cél, mi segítünk megvalósítani.

Minden általunk készített weboldal mobilbarát, szakszóval kifejezve reszponzív. Ez azt jelenti, hogy a weboldal alkalmazkodni fog a kijelző méretéhez amin azt megnyitják. Azért kiemelten fontos ez a funkció, mert napjainkban az internetezők több mint a fele okostelefont használ. Sőt az okostelefonról internetezők száma évről-évre nő. Így egy nem mobilbarát weboldal jelentős hátrányt jelent. Továbbá a keresőoptimalizálásban is döntő tényező az oldal reszponzivitása.

Egy új illetve felújított weboldal akkor hoz mérhető eredményeket, ha előre kerül a Google találati listájában, ez a keresőoptimalizálás, angolul SEO (Search Engine Optimization). A mi munkánk, hogy előrébb juttassunk a keresőkben és megbizonyosodjunk, hogy a megfelelő emberek eljutnak hozzád. Mutasd be szolgáltatásod illetve terméked és növeld jelentősen eladásaid és így a bevételed.

Miért válassz minket?

Gyors, precíz munka

Munkáinkat pontosan, a megbeszélt határidőre készítjük el.

Legújabb technológia

Projektjeinkben a legmodernebb technikákat használjuk.

Igényes munkavégzés

Odafigyelünk a részletekre, a legjobb szolgáltatásért

Mérhető eredmények

Elkészült munkáink kézzelfogható eredményeket hoznak.

Mobilbarát weboldal készítés

Az okostelefonok elterjedésével egyre többen kezdték azokat internetezésre használni. Ennek pedig az lett a következménye, hogy a változó igényeknek megfelelően a weboldalakat elkezdték a kisebb képernyő felbontáshoz is optimalizálni, azaz mobilbaráttá tenni. Napjainkban már az emberek több mint a fele okostelefonról internetezik, ezért elengedhetetlen, hogy egy weboldal mobilbarát legyen.

Nálunk a mobilbarát weboldal készítés, már minden általunk készített honlapnál alaptulajdonság. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a weboldal felépítésének és a megjelenést beállító stílus lapoknak (CSS fájloknak) köszönhetően képes alkalmazkodni bármilyen kijelző mérethez. Tehát a mobilbarát weboldalak nem lógnak túl a kisebb képernyőkön a kijelző két oldalára, illetve a képek, szövegek és egyéb tartalmak is dinamikusan illeszkednek a kisebb felbontású képernyőhöz.

Szolgáltatások

weboldal készítés

Weboldal készítés

Egyszerű és összetett weboldal készítés kis- és középvállalkozások számára. Az elkészült honlap mobilbarát és a legújabb trendeknek megfelelő kinézetű. Akár 2 héten belül elkészül.

keresőoptimalizálás-ikon

Keresőoptimalizálás

Meglévő weboldal felújítása vállalkozások számára. A régi dizájn modernebbre cserélésével illetve mobilbarát megjelenéssel növeld vállalkozásod sikerét, ezáltal pedig bevételeid.

weboldal felújítás

Weboldal felújítás

Egy új illetve felújított weboldal akkor lesz eredményes, ha előre kerül a Google találati listájában. Elérjük, hogy vállalkozásod eljusson azokhoz, akik téged keresnek.

Miért WordPress?

Nálunk a legtöbb weboldal WordPress tartalomkezelő rendszerrel készül. Ennek legfőbb oka, hogy egy oldalt egyedileg is lehet fejleszteni, de az jóval költségesebb és időigényesebb. Másrészről a megrendelő függ a készítő vállalkozástól, mivel a cégek nem szívesen nyúlnak hozzá mások által készített munkához. A piacon található CMS rendszerek közül azért a WordPress-re esett a választásunk, mivel ez a legszélesebb körben elterjedt rendszer és rengeteg féle bővítmény elérhető hozzá. Ezekkel pedig szinte bármilyen igényhez hozzá tudjuk igazítani az alaprendszert.

Kapcsolatfelvétel    *Hogyan segíthetek?
    Új weboldalt szeretnékSaját webáruházat szeretnékWeboldal felújításra van szükségemWeboldal karbantartás érdekelEgyéb

    *Üzenet